Terug naar overzicht

Jovilux opendeurdagen

Datum: maandag 11/05/2020 - dinsdag 12/05/2020

Estetika uitgesteld maar toch op zoek naar meer info of iets nieuw ? Geen paniek: kom langs op onze opendeurdagen op maandag 11 mei en dinsdag 12 mei van 10 tot 17u!

Door de uitbreiding van Covid-19 (Coronavirus), de bezorgdheid voor de publieke gezondheid en de mogelijke commerciële impact voor de exposanten, werd beslist om de Estetika beurs uit te stellen. Ter vervanging stellen wij datzelfde weekend ons bedrijfspand open voor elke schoonheidsspecialiste die graag kennis maakt met het aanbod van Jovilux en de nieuwigheden voor het voorjaar 2020.

Kom persoonlijk kennis maken met Adipologie (LFU) een gepatenteerde nieuwe techniek voor het verminderen van lokale vetophopingen en figuurcorrectie op een veilige en onmiddellijk zichtbare manier !

We ontvangen jou graag voor een informatief gesprek, zelfs voor een demonstratie met één van de technieken die wij aanbieden. Ontdek onze beursvoordelen in een gezellig kader, reageer hieronder als we jou mogen verwachten op ons evenement ! Boek jouw demo via info@jovilux.be.

We staan te popelen om jou ontvangen op ons hoofdkantoor in Oudenaarde (Leupegemstraat 32). Tot binnenkort ?

© Jovilux - 2020 | Website by Debugged