Terug naar overzicht

Jovilux Young Potential Program

Datum: dinsdag 23/10/2018 - donderdag 21/06/2018

Na een tweede succesvolle editie organiseert Jovilux dit najaar opnieuw het Jovilux Young Potential Program op dinsdag 23 oktober! Met het YPP helpen wij jou, de toekomstige schoonheidsspecialiste, de eerste stap zetten naar de opstart van een succesvolle zaak en het creëren van effectieve huidverbeteringsbehandelingen met high class verzorgingsmerken en non-invasieve apparatuur.

Met Award winnende merken zoals o.a. Mila d’Opiz, LOOkX Skincare en Dermalux™ staan wij steeds garant voor optimale resultaten en rentabiliteit. ‘Uw succes is ons succes’ is al meer dan 30 jaar elke dag ons motto om dé betrouwbare partner te zijn in professionele huidverbetering.

Tijdens dit evenement krijgt u alsook de kans om kennis te maken met ons familiebedrijf en kan u een persoonlijk gesprek aangaan met zaakvoerder Caroline Monté. In het eventprogramma vindt u ons totaalaanbod in non-invasieve apparatuur terug en krijgt u tussentijds ook de kans om onze verzorgingsmerken LOOkX Skincare en Mila d’Opiz uit te testen. Als kers op de taart demonstreert onze topeigen visagiste Nathalie Timmermans de verzorgende make-uplijn van LOOkX.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het Young Potential Program? Schrijf u dan nu snel in en laat ons weten wat uw interesses zijn. Wij kunnen alvast niet wachten om kennis te maken. Jij ook?

Dit evenement gaat door in het Jovilux hoofdkantoor in de Leupegemstraat 32 te Oudenaarde. Er wordt een gratis lunch voorzien én een leuke goodiebag.

Tot dan!

Het Jovilux team

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2018 | Website by Debugged