Terug naar overzicht

2020: het jaar waar SAFIA hét verschil maakt voor jouw instituut

03/03/2020

HET ONTSTAAN VAN SAFIA

Wat is het eerste wat je doet als je een klant de efficiëntste oplossing wil bieden voor zijn/haar huid? Je raad het goed! Een professionele huidanalyse waar we tot in detail de huid kunnen analyseren. Wat is de staat van de huid? Heeft hij/zij te maken met bepaalde problemen?

In 2019 had zaakvoerster Caroline Monté het idee om een nieuw huidanalysetoestel te creëren dat zo veel meer te bieden had dan een standaard huidanalyse. Het moest een meerwaarde bieden voor elke huidexpert die als doel had om effectieve resultaten te behalen voor elk huidprobleem door middel van artificial intelligence. En zo ontstond SAFIA, Skin Computing System.

WAT IS SAFIA?

SAFIA is het meest intelligentste huidanalysesysteem op de markt. Met zijn uniek ontwerp en hoog technologische werking verrast hij elke gebruiker met zijn expertise. Na het uitvoeren van een 8 verschillende analyses krijg je professioneel behandel- en productadvies voorgeschoteld aan de hand van het verkregen resultaat. Naarmate er meer analyses worden gedaan, maakt het systeem zichzelf slimmer waardoor het advies nóg beter aansluit bij dat van een professional.

EXTRA VOORDELEN

Zoals we al vertelden, is SAFIA niet zomaar een huidanalysetoestel. Naast zijn geïntegreerde artificial intelligence, heeft hij nog zoveel meer te bieden:

  • Een scanner voor al jouw producten
  • De mogelijkheid om online te bestellen
  • Toegang tot je administratie (bv. raadplegen van je facturen)
  • Een online opleidingsplatform (Jovilux E-learning)
  • De mogelijkheid om je catalogus raad te plegen
  • Signage om acties te promoten, opendeurdagen in de spotlight te plaatsen en nog zoveel meer!

Het idee en ontwerp achter SAFIA maakt dat we steeds mee kunnen met de technologie van morgen. Je hoeft dus niet op termijn een nieuw toestel aan te schaffen door oude technologie. SAFIA is elke dag up to date!

Verminder je zorgen en geef steeds het correcte professioneel advies in huidverbetering met hét huidanalysetoestel van de toekomst: SAFIA. Boek nu jouw demonstratie via ons contactformulier.

Wil je nog meer informatie over SAFIA, Skin Computing System? Bezoek hier onze website
© Jovilux - 2024 | Website by Debugged