Cosmeticaproducten en professionele apparatuur voor schoonheidssalons

Jovilux is reeds 30 jaar één van de vaste waarden op de markt van de cosmeticadistributie en professionele apparatuur voor schoonheidssalons en medisch geschoolde mensen. Het succes van deze professionele partner is gebaseerd op ervaring die interactief is opgebouwd door intensief contact met grote en kleine, beginnende en ervaren ondernemers.

Nadat ik mijn LOOkX Skincare starterspakket aangekocht had, werd ik goed en voortdurend opgevolgd door mijn vertegenwoordigster. Bij het starterspakket kreeg ik een gedetailleerde cursus en opleiding van LOOkX Skincare en haar producten. Kortom: Jovilux is duidelijk een familiebedrijf waarmee je fantastisch kan samenwerken. Jelinka Debacker

Ik leerde het bedrijf Jovilux kennen door haar kwalitatieve producten zoals o.a. LOOkX make-up en LOOkX Skincare. Sinds onze samenwerking staat het volledige team voortdurend paraat voor mij en mijn zaak en kan ik altijd bij hen terecht voor advies en een luisterend oor. Femke Peeters

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
© Jovilux - 2020 | Website by Debugged