Terug naar overzicht

Young Potential Program | 2e editie

10/07/2018

Het Jovilux Young Potential Program staat in voor studenten in schoonheidszorgen die op weg zijn naar het worden van een professionele huidexpert. Tweemaal per jaar organiseren we een evenement waar zaakvoerder Caroline Monté een voorproefje geeft hoe Jovilux zijn klanten persoonlijk begeleidt naar een succesvolle zaak met succesvolle resultaten in de huidverzorging. 

Tijdens deze tweede editie gaven we de Young Potentials een exclusieve voorstelling van onze nieuwste projecten die binnenkort gelanceerd worden. Huidverzorgingsproducten van LOOkX Skincare en Mila d'Opiz werden getest, demonstraties werden gegeven met onze non-invasieve huidverzorgingstoestellen en nieuwe relaties werden gemaakt met het Jovilux team.

Hoe start je succesvol een nieuwe zaak op? Wat is het nut van combi-behandelingen en een goede planning? Deze onderwerpen besprak Lucie Monté, oprichtster van Jovilux BVBA, waarbij ze ook haar tips meegaf doorheen 30 jaar ervaring. 

Bekijk hier de foto's van de tweede editie van het Jovilux Young Potential Program.

Wil je ook persoonlijk kennis maken met het aanbod van Jovilux en het team? 

Schrijf je nu in voor het Young Potential Program op dinsdag 23 oktober.
Kan je niet aanwezig zijn of kan je niet wachten? Contacteer ons via info@jovilux.be en we helpen je graag persoonlijk verder.

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Auteur: Anneleen Raevens, Digital Marketeer bij Jovilux.

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged