Nieuws

Onze eigen private label: Dermaline
1 juni 2022

De cosmeticamarkt verandert snel. Er worden uiteenlopende accenten gelegd, hogere eisen gesteld en de nadruk ligt meer op expertise en professionaliteit. Door de uitdagingen in onze sector van de afgelopen jaren besliste ik om als professional vol te gaan voor mijn passie, nl. huidverjonging en het aanpakken van specifieke huidproblemen. Mijn zoektocht naar oplossingen en de drang om resultaten te boeken hebben geleid tot de ontwikkeling van mijn eigen private label.

Lees meer
Dit was YPP najaar 2021
20 oktober 2021

Op 21 oktober 2021 ontvingen wij huid experts in spe bij Jovilux.

 

Lees meer
2020: het jaar waar SAFIA hét verschil maakt voor jouw instituut
3 maart 2020

Wat is het eerste wat je doet als je een klant de efficiëntste oplossing wil bieden voor zijn/haar huid?

Lees meer
6 basistips voor de sociale media pagina's van jouw schoonheidssalon
12 maart 2019

In dit digitale tijdperk is het belangrijk om ook als Skin Coach op meerdere manieren online aanwezig te zijn. Sociale media zoals o.a. Facebook en Instagram zijn hier de belangrijkste in de rij. Als zaakvoerder van een succesvol schoonheidssalon is het niet eenvoudig om tussen de uren door je online netwerken te onderhouden en regelmatig te vullen met content. We helpen je alvast graag op weg met deze 6 basistips:

Lees meer
8 punten waarin MEDIderma zich differentieert in de markt van huidverbetering
5 maart 2019

MEDIderma, ook gekend als de professionele lijn van Sesderma, is een uniek cosmetisch-medisch merk dat een oplossing biedt voor elke esthetische professional.

Lees meer
LOOkX introduceert: de Treasure Island collectie
21 februari 2019

Droom weg met de nieuwste LOOkX Treasure Island collectie! De collectie is geïnspireerd op de prachtige en bijzondere kleuren rondom het strand. Met de veelzijdige en kleurrijke make-up uit deze collectie kan iedereen een passende look creëren.

Lees meer
BEHANDEL ACNE MET DERMALUX LED
29 januari 2019

Krijg je zelfs na je puberteit nog te maken met acné? Puistjes komen het vaakst voor tijdens de puberteit, maar ook volwassenen en zelfs baby’s kunnen ermee te maken hebben. Via deze blog leggen we je even uit hoe dit huidprobleem ontstaat en hoe je er komaf mee kunt maken.

Lees meer
COUPEROSE: WAT IS HET EN HOE KOM IK ER VANAF?
29 januari 2019

Als we het warm hebben of na een grote inspanning wordt ons gezicht snel rood. Maar wat als je wangen en neus ook rood worden zonder deze oorzaken? Vaak heb je in dit geval te maken met couperose. Deze cosmetische huidaandoening is volledig ongevaarlijk, maar vereist wel een specifieke professionele behandeling met het gebruik van de juiste thuisverzorging.

Lees meer
5 tips om nieuwe klanten online aan te werven
22 januari 2019

In dit digitale tijdperk begint een afspraak al lang voor de eerste ontmoeting. Vanaf het moment dat een potentiële klant surft op jouw website heeft hij al een eerste indruk van je vaardigheden, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Lees meer
Dermalux™ LED: de beste producent in het Verenigd Koninkrijk 2018
4 december 2018

Dermalux™ LED blijft doorzetten. Zo nemen ze ook dit jaar een Award mee naar huis.

Lees meer
LOOkX Skincare lanceert het revolutionaire Youth defense serum!
26 november 2018

De formule sluit naadloos aan op de overige producten uit de Youth defense-lijn en staat voor: Power, Protect, Preserve. De huid met de eerste tekenen van huidveroudering wordt op krachtige wijze beschermd tegen rimpelvorming.

Lees meer
Exclusief interview in 'De Morgen': ochtendrituelen door Caroline Monté
9 november 2018

Hoeveel belang hecht jij aan je huidverzorging? Zaakvoerster Caroline Monté vertelt in een interview in 'De Morgen' over hoe cruciaal het is om een kwalitatieve huidverzorging te gebruiken 's morgens en 's avonds in combinatie met een professionele begeleiding door huidspecialisten.

Lees meer
5 redenen om Jovilux te bezoeken op de Estetikabeurs
20 september 2018

Bezoek jij jaarlijks de Estetikabeurs? Dan heb je hoogst waarschijnlijk onze stand al gezien in paleis 3! Is het jouw eerste keer? Kom dan zeker een kijkje nemen.

Lees meer
NIEUW: Smart 4-in-1 protection primer
6 september 2018

De LOOkX Smart 4-in-1 protection primer zorgt ervoor dat jouw make-up look minimaal 12 uur perfect blijft zitten

Lees meer
De positieve invloed van licht op huidproblemen
4 september 2018

Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. 

Lees meer
Dermalux™ opnieuw finalist voor 2 Aeshetics Awards
4 september 2018

Al vijf jaar op een rij nemen ze meerdere Aesthetics Awards mee naar huis. Lukt het Dermalux dit jaar opnieuw?

Lees meer
LOOkX make-up: huidverzorgende en natuurlijke ingrediënten
31 augustus 2018

Wat maakt LOOkX make-up zo uniek? We kunnen je nu al zeggen dat LOOkX geen standaardmerk is.

Lees meer
10 MILA D’OPIZ SCHOONHEIDSTIPS OM UW HUID STRALEND EN JONG TE HOUDEN
20 augustus 2018

Met meer dan 80 jaar ervaring leert Mila d'Opiz ons hoe we onze huid het best verzorgen met deze 10 schoonheidstips.

Lees meer
Young Potential Program | 2e editie
10 juli 2018

Op donderdag 28 juni stonden we terug klaar om toekomstige huid experts te ontvangen bij Jovilux.

Lees meer
Mila d'Opiz viert 80-jarig bestaan
2 juli 2018

Toen we vorig jaar ’30 jaar Jovilux’ vierden, waren we vereerd dat Caroline Studer, CEO van Mila d’Opiz, en haar partner ook aanwezig waren. Toen al gaf zij aan dat ze dit jaar ook een groot feest te vieren hadden, nl. hun 80-jarig jubileum, en dat wij daar als jarenlange distributeur zeker voor zouden worden uitgenodigd.

Lees meer
Jovilux en Beauty in a box op Kanaal Z
2 juli 2018

Misschien is het u opgevallen, misschien ook niet, maar in het weekend van 16-17-18 juni is Jovilux met Beauty in a Box uitgebreid aan bod gekomen in de reportage op Kanaal Z rond het onderwerp anti-ageing.

Lees meer
Jovilux zet in op online training én meer praktijkervaring !
2 juli 2018

Vanaf september 2018 kan elke Jovilux klant online theoretische opleiding volgen voor alle producten en apparaten uit ons assortiment. Het is onze bedoeling om op die manier elk van u de kans te geven om opleiding te volgen én up-to-date te blijven op het moment dat het u het beste past!

Lees meer
Dermalux LED: het geheim van Meghan Markle haar stralende huid!
15 mei 2018

Meghan Markle mag dan bekend zijn over hele wereld, maar als het gaat over één van de belangrijkste dagen uit haar leven, denkt ze net zoals iedere toekomstige bruid: er fantastisch uitzien op haar huwelijk. Maar hoe bereidt een succesvolle zakenvrouw als zij zich voor op de grote dag?

Lees meer
Première: Bridal make-up workshop met topvisagiste Esther Jacobs
8 mei 2018

Het trouwseizoen komt eraan! En onze LOOkX visagistes zijn helemaal klaar om elke toekomstige bruid nóg mooier te maken.

Lees meer
LOOkX Retinol 2ndG eye rescue cream is genomineerd!
4 mei 2018

De lancering van LOOkX Retinol2ndG eye rescue is niet onopgemerkt gebleven! LOOkX Retinol2ndG eye rescue is genomineerd voor de prestigieuze PURE GLOBAL BEAUTY AWARD!

Lees meer
En de winnaar is ...
25 april 2018

De Skin Whisperer bewijst nogmaals zijn hoogstaande kwaliteit.

Lees meer
TREND: LOOkX Wild Flower
29 maart 2018

Verlang jij al even naar de nieuwste LOOkX make-up trend? Dan hebben we goed nieuws voor jou! 

Lees meer
Skin Whisperer eye cream genomineerd voor een Award!
19 maart 2018

De Skin Whisperer eye cream maakte sinds vorig jaar zijn debuut in de Skin Whisperer collectie en is nu al genomineerd voor een BSB Innovation Prize!

Lees meer
Nieuw! Phyto Deluxe Ultra Light Cream
19 december 2017

Dit najaar lanceert Mila d'Opiz een nieuw huidverzorgingsproduct in de Phyto Deluxe lijn: de Phyto Deluxe Ultra Light Cream.

 

Lees meer
Dermalux LED wint 5 jaar op een rij een Aesthetic Award!
6 december 2017

Wie beschikt over een Dermalux LED of wie al een behandeling met dit esthetisch toestel heeft ondergaan, kan het bevestigen. De Dermalux LED is een uniek toestel in de wereld van huidverbetering.

Lees meer
Realisaties met onze donatie voor Tearfund
25 oktober 2017

Ter gelegenheid van 30 jaar Jovilux zamelden we het hele jaar door geld in voor het goede doel Tearfund, ten voordele van Burkinese materniteit en pediatrie. Om te beginnen doneerden we per bestelling van onze klanten € 1. We sloten het feestjaar af met een groot feest waar we iedereen de kans gaven om een extra donatie te doen. 

Lees meer
Dermalux LED genomineerd voor een Award!
13 oktober 2017

Na vier overwinningen is de Dermalux LED voor een vijfde maal genomineerd in de categorie Energy Treatment of the Year 2017 op de Aesthetics Awards. Help jij hen mee naar de overwinning?

Lees meer
Dit was Estetika herfsteditie 2017!
11 oktober 2017

De herfsteditie van Estetika bracht tal van nieuwigheden met zich mee. Zo kon je onze nieuwe stand bewonderen, introduceerden we nieuwe Mila d'Opiz en LOOkX make-upproducten en kon je profiteren van nooit geziene beurscondities.

 

Lees meer
Jovilux op Estetika 2017 - Herfsteditie
29 september 2017

Wil je persoonlijk kennis maken met onze cosmetica merken en onze esthetische apparatuur? Dat kan!

Lees meer
Terug heel wat nieuws op onze Pretty Club dit najaar!
22 september 2017

Het najaar brengt opnieuw heel wat nieuws met zich mee.

Lees meer
Mila d'Opiz Zwitserlandreis
15 september 2017

Wie denkt aan Mila d’Opiz, denkt aan Zwitserse kwaliteit. Deze week bezochten we met onze Mila d’Opiz klanten Sankt Gallen, dé stad waar het allemaal plaatsvindt.

Lees meer
NIEUW! LOOkX Glamgirl Collection
8 september 2017

Nu de zomer voorbij is, verlangen we terug naar nieuwe LOOkX make-up trends. Dit najaar genieten we van een heel nieuw concept: de LOOkX Glamgirl Collection. Bij deze collectie draait het vooral om glamour. Vrouwelijke, sophisticated looks met een vleugje eigenzinnigheid. Je krijgt niet alleen een heel nieuwe look, maar ook de nodige huidverzorging.

 

Lees meer
NIEUW! LOOkX eyeshadow pallet “The Sky is the Limit”
5 juli 2017

Hij is er! De nieuwe LOOkX Eyeshadow pallet “The Sky is the Limit” laat je eindeloos creatief zijn met zijn 6 verschillende zomerkleuren.

Lees meer
Skin Whisperer Cream wint de BSB innovation prize
7 april 2017

Na de overwinning van het Skin Whisperer Serum, wint nu ook de Skin Whisperer Cream de eerste prijs!

Lees meer
Dermalux LED wint opnieuw!
5 december 2016

Een verdiende prijs vinden wij!

Lees meer
Ontdek de nieuwste Mila d'Opizlijn: Mila Sensitive
28 september 2016

Zoek je een verzorgingscrème geschikt voor de jonge, gevoelige huid?

Lees meer
Dermalux LED opnieuw genomineerd voor twee Awards!
14 september 2016

Al drie keer op rij mocht de Dermalux Led op de Aesthetic Awards een prijs meenemen naar huis.

Lees meer
Kies jij voor de Sparkle Independent of de Strong Perfection?
15 augustus 2016

Nu de zomer stilaan voorbij is, is het opnieuw tijd voor de nieuwste wintertrend van LOOkX

Lees meer
Tearfund
1 juli 2016

Jovilux viert dit jaar niet alleen. Ter gelegenheid van het dertigjarige jubileum schenkt Jovilux

Lees meer
30 jaar Jovilux!
16 juni 2016

Het begon allemaal in de woonkamer van Lucie Eeckhout. Ze droomde ervan om haar eigen zaak te starten

Lees meer
© Jovilux - 2024 | Website by Debugged