Terug naar overzicht

Jovilux en Beauty in a box op Kanaal Z

02/07/2018

Misschien is het u opgevallen, misschien ook niet, maar in het weekend van 16-17-18 juni is Jovilux met Beauty in a Box uitgebreid aan bod gekomen in de reportage op Kanaal Z rond het onderwerp anti-ageing.

Ik was heel fier om daar in preview te mogen vertellen dat wij nu een vernieuwde koers varen door exclusief in te zetten op huidverjonging en huidverbetering met als baseline ‘Professional Skin and Beauty Partner’. En mijn intentie is om dat ook in alle aspecten van onze bedrijfsvoering door te zetten.

Jovilux heeft altijd al gestaan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en ondersteuning. Deze kaart zullen we verder blijven trekken en dan vooral voor de behandeling van huidveroudering en huidproblemen. Dat konden we in deze reportage op Kanaal Z duidelijk laten zien. Onze deskundigheid kwam naar voor samen met onze ambitie om dit samen met onze klanten te gaan doen in plaats van te blijven vasthangen in de klassieke verhouding ‘klant-leverancier’.

Beauty in a Box werd initieel ontwikkeld als een beauty shop voor de consument, maar wij zijn fier dat we ons concept hebben verdiept en concreter hebben uitgewerkt tot een beauty platform waar wij als partner al onze professionele klanten door middel van een positief kwalificatiesysteem, de kans zullen bieden om nieuwe klanten te maken voor de professionele behandelingen die ze aanbieden.

De reportage op Kanaal Z was de eerste kans die ik kreeg om mijn grenzeloze ambitie te formuleren, nl. om samen met onze klanten een kwalitatief, duidelijk, informatief en resultaatgericht beautyplatform te creëren waar elke consument een antwoord vindt op zijn/haar vragen of voor een specifiek huidprobleem. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat wij waardevolle kennis en oplossingen hebben voor iedereen en dat we door onze krachten te bundelen zelf de kans zullen doorduwen om gezien te worden ! Kanaal Z was de eerste voorzet…

BEKIJK DE REPORTAGE HIER

Auteur: Caroline Monté, zaakvoerder Jovilux

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2024 | Website by Debugged