Over Jovilux

Jovilux is een familiebedrijf van de tweede generatie, ons team is een perfecte mix van ervaring, dynamiek en enthousiasme. Al 35 jaar volgen wij op een professionele en kritische manier de ontwikkelingen op de cosmetisch-esthetische markt. Wij onderzoeken en testen zowel nieuwe ingrediënten en formules als de nieuwste toestellen en technologieën die steeds sneller en sneller op de markt worden gebracht.

Onze missie is dé betrouwbare partner op de markt te zijn die garant staat voor de resultaten, de rentabiliteit én het nut van ons totaal aanbod. 
- Caroline Monté, zaakvoerder

Een goed begin is meer dan het halve werk. De keuze van een merk en een leverancier behoort altijd tot de succesfactoren voor het slagen van een zaak. De keuze van het juiste cosmeticamerk of toestel is allesbepalend voor de uitstraling, de geloofwaardigheid en de continuïteit van uw salon. Het laagste tarief of de goedkoopste in de buurt heeft de slag nog nooit gewonnen. Het gaat de klanten altijd om de prijs/kwaliteitsverhouding. Uw professionaliteit, uw producten en apparatuur maken van klanten trouwe klanten, die graag een reële prijs betalen voor uw vakkennis, ervaring en kwaliteitsproducten.

‘Uw succes is ons succes’, is ons motto! Elke beauty professional, zowel starter als ervaringsdeskundige, met een passie voor de huid en met als strategie het behandelen van huidproblemen en het bieden van anti-aging behandelingen vindt in ons de ideale leverancier door onze ervaring en ons aanbod waardoor u als klant nog uitsluitend met uw passie bezig hoeft te zijn!

Welkom!

 
© Jovilux - 2023 | Website by Debugged