Terug naar overzicht

8 punten waarin MEDIderma zich differentieert in de markt van huidverbetering

05/03/2019

In 1989 had Dermatoloog Gabriel Serrano het idee om een medisch-cosmetisch merk op te richten dat zich richtte op het behandelen van specifieke huidproblemen. Samen met een team van professionals ontstond zo MEDIderma. Met 40 jaar ervaring in zijn beauty kliniek en 25 jaar ervaring in het Sesderma labo streeft Dr. Serrano nog steeds naar de beste kwaliteit op de markt op vlak van het behandelen van huidproblemen.

Met deze gedachte differentieert MEDIderma zich tot op vandaag nog steeds van andere merken. Ben je benieuwd waarom? We geven je hieronder een overzicht:

  1. De verzorgingsproducten van MEDIderma worden gemaakt in hun eigen labo met strenge kwaliteitsnormen.
  2. MEDIderma heeft voor elk huidprobleem een productlijn ontwikkeld om efficiëntere behandelingen te creëren.
  3. De unieke peels en formules van de MEDIderma producten bevatten sterke anti-ageing ingrediënten die door middel van nanotechnologie in de huid worden gebracht.
  4. Het assortiment bevat enkel niet-invasieve huidverbeterende producten om de ervaring van de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken en zichtbare resultaten te boeken.
  5. MEDIderma bevat chemische peels die op een non-invasieve manier dieper in de huid werken en zo meer resultaat bieden.
  6. De chemische peels mogen enkel door professionals worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen er kwalitatieve behandelingen worden uitgevoerd met ruime kennis van de huidproblematiek en dit zonder risico’s.
  7. Bij de professionele lijn horen ook thuisverzorgingsproducten die de behandeling nog versterken voor optimaal resultaat.
  8. De MEDIderma producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten die voortdurend getest worden om de beste resultaten te bieden aan jouw klanten.

Ben je overtuigd met MEDIderma te werken in jouw zaak en wil je meer informatie over het assortiment? Contacteer ons hier!
© Jovilux - 2023 | Website by Debugged