Terug naar overzicht

NIEUW: Smart 4-in-1 protection primer

06/09/2018

LOOkX lanceert: Smart 4-in-1 protection primer, met een viervoudig beschermende werking. Het product creëert een zijdezacht gevoel en zorgt voor de perfecte basis van elke longlasting make-up look.

Vecht tegen bedreigingen van je huid en gun haar de ultieme verzorging! Dankzij o.a. hyaluronzuur heeft de Smart 4-in-1 protection primer een hydraterende functie en een instant retouch effect. Het heeft een matterende en porie verfijnende werking en zorgt ervoor dat make-up feilloos hecht. Jouw flawless skin voelt heerlijk zacht aan en ziet er stralend uit! Maar het allerbelangrijkste: de Smart 4-in-1 protection primer legt een soort beschermlaagje over de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. LOOkX Smart 4-in-1 protection primer vult fijne lijntjes en rimpeltjes, verbetert jouw teint en heeft een viervoudige beschermende werking;

  • De primer bevat een blue light protection om jouw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone). De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.
  • Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd om je te beschermen tegen UV-straling.
  • Er zit een pollution protector in, om je huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling, uitlaatgassen etc. Deze factoren bedreigen de beschermende en anti-oxidatieve functies van je huid en vernietigen de collageenstructuur.
  • Ook wordt het DNA van je huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

LOOkX 4-in-1 protection primer ook in jouw schoonheidssalon?

 Vraag nu jouw LOOkX starterspakket aan via ons contactformulier.


Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged