Terug naar overzicht

LOOkX Skincare lanceert het revolutionaire Youth defense serum!

26/11/2018

De formule sluit naadloos aan op de overige producten uit de Youth defense-lijn en staat voor: Power, Protect, Preserve. De huid met de eerste tekenen van huidveroudering wordt op krachtige wijze beschermd tegen rimpelvorming.

Stop de tijd met het Youth defense serum! Het nieuwste product uit de Youth defense-lijn heeft een pre-anti ageing werking en remt niet alleen de eerste tekenen van huidveroudering maar het heeft ook een kalmerend effect en gaat roodheid tegen.
Het serum onderscheidt zicht bovendien door de innovatieve textuur, de samenstelling verandert zodra het in aanrijking komt met de huid in een rijke, olieachtige substantie die enorm snel door de huid wordt opgenomen. Dankzij de antioxidanten heeft het serum ook een beschermende werking.

Dit gloednieuwe serum is geschikt voor alle huidtypen, maar met name voor de huid met beginnende rimpeltjes. Het kalmeert de huid, vermindert roodheid, beschermt het DNA van elke cel en verlengt de levenscyclus van de cellen. Het Youth defense serum werkt meteen huidverstevigend met als resultaat directe rimpelvermindering. De huid voelt na gebruik voller en steviger aan! Het product is bovendien vrij van parabenen, minerale oliën en uiteraard niet op dieren getest.

Het LOOkX Youth defense serum heeft een drievoudige werking:

 1. Power: de energiecentrales en de jeugdigheidsgenen in de huidcellen diep in
  de huid worden gestimuleerd, wat voor optimaal functionerende cellen zorgt.
 2. Protect: zowel de diepe huidlagen als de bovenste beschermingslaag worden
  intens gevoed voor een zichtbaar gladdere, frissere en beter gehydrateerde
  huid direct na het aanbrengen.
 3. Preserve: de formule behoudt de jeugdigheid van de huid door schade aan
  huidcellen te voorkomen en huidweefsels te beschermen.

 

Aanbevolen gebruik

Breng het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de gereinigde huid van je gezicht, hals en decolleté. Gebruik het LOOkX Youth defense serum ook met de andere producten uit het Youth defense assortiment voor het meest effectieve resultaat.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged