Terug naar overzicht

5 redenen om Jovilux te bezoeken op de Estetikabeurs

20/09/2018

Bezoek jij jaarlijks de Estetikabeurs? Dan heb je hoogst waarschijnlijk onze stand al gezien in paleis 3! Is het jouw eerste keer? Kom dan zeker een kijkje nemen. Naar traditie staat Jovilux tweemaal per jaar op de grootste beauty expo van België. Onze missie tijdens de beursdagen is elke bezoeker zo goed mogelijk informeren en bedienen. Met dit in ons achterhoofd valt er steeds wat te beleven op onze beursstand. We geven jou graag al een voorsmaakje mee wat er allemaal te ontdekken valt.

1     Live demonstraties

Jovilux bezit een groot assortiment in esthetische non-invasieve apparatuur. Voor elke schoonheidsspecialiste hebben we dan ook een huidverbeteringstoestel op maat. Dit brengen we graag naar voren op onze stand. Drie dagen lang kan je genieten van live demonstraties waarbij je de techniek van elk toestel leert kennen en met je eigen ogen de resultaten kan ervaren.

Ben je geïnteresseerd in één van onze toestellen en had je graag zelf een demonstratie? Contacteer ons via info@jovilux.be en boek jouw afspraak.

2     Aantrekkelijke beurscondities

Tijdens Estetika leggen we jou graag in de watten. Hiervoor geven we je niet enkel de kans om ons aanbod in apparatuur persoonlijk te leren kennen, maar krijg je ook heel aantrekkelijke kortingen, die exclusief beschikbaar zijn tijdens de beursdagen.

3     Leer ons team kennen

Jovilux is een familiebedrijf van de tweede generatie, waarbij het team een mix is van ervaring, dynamiek en enthousiasme. Op onze stand in paleis 3, stand 126 kan je een persoonlijk gesprek voeren met zaakvoerder Caroline Monté, onze vertegenwoordigers en de rest van het team. We staan steeds open voor een gesprek en maken graag kennis met jou!

4     Continue ontwikkelingen

Met steeds nieuwe ideeën en strategieën blijven we groeien. Dit kan je ook merken op onze stand. Jovilux onderscheidt zich op de markt met een uniek online leerplatform voor elke professionele huidexpert en een uitgebreid sterrensysteem. We delen graag onze ideeën met jou mee tijdens een persoonlijk gesprek.

5     Start van een goede relatie

We luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen naar een oplossing op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring volgen wij elk project op met eerlijkheid, betrouwbaarheid en correctheid. Onze stand op Estetika is de ideale gelegenheid naar de start van een goede relatie.

We leren je graag kennen!

Kom je kennis maken met Jovilux en haar team? We verwelkomen jou graag op de Estetikabeurs van 6 t.e.m. 8 oktober in paleis 3, stand 126 in Brussels Expo. Tot dan!

Ben je geïnteresseerd in één van onze toestellen en had je graag zelf demonstratie? Contacteer ons via info@jovilux.be en boek jouw afspraak.

 

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged