Terug naar overzicht

Mila d'Opiz viert 80-jarig bestaan

02/07/2018

Toen we vorig jaar ’30 jaar Jovilux’ vierden, waren we vereerd dat Caroline Studer, CEO van Mila d’Opiz, en haar partner ook aanwezig waren. Toen al gaf zij aan dat ze dit jaar ook een groot feest te vieren hadden, nl. hun 80-jarig jubileum, en dat wij daar als jarenlange distributeur zeker voor zouden worden uitgenodigd. Een jaar gaat snel voorbij en 2 weken geleden waren we dus inderdaad present voor een dag vol verrassingen! Er werd ons namelijk verteld dat er op 15 juni iets ‘speciaals’ zou onthuld worden voor alle aanwezige distributeurs.

Na een bedrijfsbezoek, waar we toch maar weer onder de indruk waren van de efficiëntie van de Zwitsers (blijkbaar is het bedrijfsgebouw zo gebouwd dat de voorgevel kan worden opengedraaid en dat hebben ze dit jaar effectief gedaan om een nieuwe afvulmachine gemonteerd (!) binnen te brengen), kregen we de langverwachte speech van Ms Studer. En we werden aangenaam verrast !

Mila d’Opiz stelde haar nieuwe ambassadrice voor, Nina Burri, model en tv-persoonlijkheid, heel bekend in Zwitserland en in Amerika voor haar deelname aan de u welbekende ‘… Got’s talent’-shows. Het moet gezegd, de foto’s zijn prachtig en weerspiegelen eens te meer de kwaliteit en resultaatgerichtheid van het cosmeticamerk waar wij al zoveel jaren fier op zijn!

Na alle onthullingen werden we vriendelijk uitgenodigd om mee te genieten van de zeer lokale gewoonten: rondritten met een ossenkar, worstjesbakken op een kampvuur, jodelaars en blazen op een alpenhoorn, kortom leuke dingen die Zwitserland al minstens 80 jaar kenmerken. We waren heel blij dat we erbij mochten zijn en om te zien dat Jovilux samen met Mila d’Opiz er zeker nog voor de volgende 80 jaar tegenaan gaat! Proficiat!

Auteur: Caroline Monté, zaakvoerder Jovilux.

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged