Terug naar overzicht

LOOkX Retinol 2ndG eye rescue cream is genomineerd!

04/05/2018

De Pure Beauty Awards zijn in het leven geroepen om de lanceringen van de meest effectieve, bijzondere en innovatieve cosmeticaproducten van de afgelopen 12 maanden te belonen. De winnaars worden gekozen door de Pure Beauty lezers. Dit zijn experts op het gebied van beauty retail, zij adviseren de consumenten/klanten van beautymerken dagelijks. LOOkX Retinol2ndG eye rescue is uit honderden inzendingen vanuit 29 verschillende landen gekozen. De oogcrème onderscheidt zich duidelijk van haar concurrenten en is genomineerd in de categorie: ‘Best New Premium Skin Care Product’. Deze categorie is bestemd voor nieuwe skincare producten in het hogere segment. Voorbeelden van producten in deze categorie zijn bijvoorbeeld moisturizers, serums, cleansers, toners, micellair water en gezichtsolie.

 

Retinol2ndG eye rescue maakt de LOOkX Retinol2ndG-lijn nog verder compleet. De langverwachte toevoeging biedt dezelfde krachtige anti-ageing resultaten als de bestaande producten. In ons laboratorium in Zwitserland is retinol dankzij de laatste innovaties op extra bijzondere wijze ingekapseld, zodat het zelfs de tere huid rondom de ogen kan doordringen. De rijke oogcrème Retinol2ndG eye rescue bevat naast ingekapselde retinol een unieke cocktail van actieve ingrediënten en plantstamcellen. De innovatieve mix van ingrediënten beschermt de tere huid rondom de ogen tegen huidveroudering. Dankzij toegevoegde Youth boost wordt de huid rondom de ogen verder verstevigd en rimpels verminderen. Ook donkere kringen en vochtophopingen worden aangepakt. Het effect is direct na het aanbrengen al zichtbaar en zorgt ook op de lange termijn voor liftende resultaten.

Gebruik

Reinig de huid mild en breng vervolgens één tot twee keer per dag de crème aan met de vingertoppen. Voorkom contact met de ogen.

TIP: gebruik ’s morgens LOOkX Eye rescue AM en ’s avonds Retinol2ndG eye rescue voor optimale verzorging en bescherming van het oogcontour.
Voor een extra effectief resultaat voor het gehele gelaat gebruikt u Retinol- 2ndG eye rescue in combinatie met andere LOOkX Retinol2ndG producten.

Resultaat

  • Vermindert donkere kringen
  • Reduceert zwellingen
  • Heeft een direct liftend effect
  • Zorgt ook op de lange termijn voor liftende resultaten
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Verzacht de huid rondom de ogen

Koop hem hier op onze webshop Beauty in a Box.

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged