Terug naar overzicht

Dermalux LED: het geheim van Meghan Markle haar stralende huid!

15/05/2018

Foto: Getty Images

Dit weekend volgt er een grootse gelegenheid plaats waar velen naar verlangen. Meghan Markle stapt in het huwelijksbootje met Prins Harry van het Verenigd Koninkrijk. Het huwelijk wordt uitgebreid gevierd, met uitmuntende catering en vele bekende namen op de gastenlijst.

Meghan Markle mag dan bekend zijn over hele wereld, maar als het gaat over één van de belangrijkste dagen uit haar leven, denkt ze net zoals elke toekomstige bruid: er fantastisch uitzien op haar huwelijk. Naast de bruiloft regelen is Meghan Markle een drukbezette zakenvrouw. Hoe zorgt ze voor haar huid tijdens dit drukke tijdschema? 

Sarah Chapman, de schoonheidsspecialiste van Meghan Markle en vele andere bekende namen, vindt dat een Dermalux LED behandeling niet mag ontbreken in haar verzorgingsroutine. Vervolgens geeft de Dermalux LED de nodige glow tijdens close-ups van fotografen. Elke behandeling duurt slechts 20 min, zonder hersteltijd achteraf. De lichttherapie geeft de huid opnieuw energie en laat ze opnieuw stralen.

"Dermalux LED lichttherapie in ons salon is ook ideaal voor een pre-party boost, en is alsook dé behandeling of kuur voor huidversteviging, anti-ageing, rosacea en tegen acnévorming." (bron: Get The Gloss).

Niet enkel Meghan Markle, maar ook bekende VIP gasten zoal o.a. Victoria Beckham worden door Sarah Chapman behandeld met de Dermalux LED. Na een aangepaste huidverzorgingskuur eindigt ze steeds met Dermalux LED lichttherapie.

Wil je ook de Dermalux LED ervaren zoals Meghan Markle en vele anderen? Boek hier een afspraak!

Lees meer over de werking van Dermalux LED via www.dermaluxled.be

 

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged