Terug naar overzicht

LOOkX make-up: huidverzorgende en natuurlijke ingrediënten

31/08/2018

Wat maakt LOOkX make-up zo uniek? We kunnen je nu al zeggen dat LOOkX geen standaardmerk is. Met de focus op kwaliteit en veiligheid legt dit Nederlands bedrijf de lat al hoog. Ze denken niet enkel “outside the box” in al hun producten, maar hebben ook aandacht voor ingrediënten die huidverzorgend en natuurlijk zijn. Op die manier krijgt jouw huid een extra verzorging en kan ze blijven functioneren en ademen.Veel ingrediënten maken LOOkX make-up kwaliteitsvol en uniek. Benieuwd wat de functie is van elk hoofdingrediënt? We geven je graag een overzicht mee.

 • Micropigmenten
  Dit zijn microscopisch kleine pareltjes die een prachtige glans en schittering geven op de huid. De pareltjes zijn zo fijn van structuur, dat ze zeer goed aan de huid hechten en niet verdwijnen in bijvoorbeeld de arcadeboog of rimpeltjes.
 • Vitaminen and moisturisers
  Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. In de make-up producten van LOOkX worden vitamine A, E en C gebruikt. Daarnaast werken de moisturizers gedurende de dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.
 • Natuurlijke ingrediënten
  De producten van LOOkX worden ontwikkeld op basis van zoveel mogelijk natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten. Voorbeelden zijn jojoba-, kokos- en macadamia-olie, extract van druivenzaadjes en kamille.
 • Mineralen en edelstenen
  Zorgen er met hun unieke hechtingsvermogen voor dat onze make-up producten gegarandeerd de hele dag mooi blijven zitten.

Interesse in LOOkX?

Ben je schoonheidsspecialiste en wil je LOOkX make-up verdelen? Neem dan nu hier contact met ons op en vraag naar onze starterspakketten.

Ben je student en wil je LOOkX make-up uitproberen? Vraag naar onze studentenpakketen via ons contactformulier.

Auteur: Anneleen Raevens, Digital Marketeer bij Jovilux.

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged