Terug naar overzicht

Première: Bridal make-up workshop met topvisagiste Esther Jacobs

08/05/2018

Bij de maand mei denken we heel vaak aan de start van het trouwseizoen. Schoonheidsspecialistes hechten een groot belang om de wens van een toekomstige bruid zo goed mogelijk te vervullen. Want elke bruid verdient het om met dé perfecte make-up naar het altaar te lopen, vind je ook niet? Jovilux organiseerde daarom een unieke LOOkX make-up bridal workshop met professionele make-up artieste Esther Jacobs.

 

Tijdens de workshop startte Esther met een korte theorie, die onze LOOkX visagistes leerde hoe je o.a. connecties maakte met potentiële klanten. Hoe komen bruiden bij jou terecht? Hoe speel je in op de behoeftes van die klant? Deze vragen vormen een sterke basis bij de opbouw van een klantenrelatie. 

Daarna volgde een korte demonstratie met de LOOkX make-up producten om aan te tonen hoe je inspeelt op de belangen van een make-up klant. Esther deelde haar persoonlijke tips en tricks, haar verschillende blendtechnieken en nog zoveel meer. 

Tot slot kregen de klanten de kans om hun kennis om te zetten naar de praktijk. Ze luisterden naar de wens van hun model en pasten dit toe met mooie LOOkX make-up kleurencombinaties, waarbij Esther hen persoonlijk nog extra tips meedeelde. De bridal workshop resulteerde in prachtige resultaten.  De LOOkX visagistes gingen niet enkel naar huis met een mooie make-up look, maar ook met heel wat nieuwe ervaringen en inspiratie! 

Tot slot kunnen we zeggen dat zowel wij als de klanten heel enthousiast zijn over de première van de bridal workshop met topvisagiste Esther Jacobs.

 

LOOkX make-up ook in jouw salon?

Ben je ook enthousiast om een LOOkX make-up workshop te volgen met professionele make-up artieste Esther Jacobs? Goed nieuws! Dit najaar organiseert Jovilux een party make-up workshop om jullie klanten de mooiste make-uplook te geven tijdens de feestdagen. Schrijf je snel in want plaatsen zijn beperkt!*

*Deze workshop is betalend. Je kan deze workshop enkel volgen als je LOOkX klant bent bij Jovilux.
Geïnteresseerd om een LOOkX visagiste te worden? Contacteer ons hier en we helpen jou graag verder.

Meer updates over huidverzorging en huidproblemen?

Word nu lid van onze Facebookgroep Skin Experts Belgium! Klik hier om lid te worden.

 

© Jovilux - 2024 | Website by Debugged