Terug naar overzicht

Private label Dermaline

De cosmeticamarkt verandert snel. Er worden uiteenlopende accenten gelegd, hogere eisen gesteld en de nadruk ligt meer op expertise en professionaliteit. Door de uitdagingen in onze sector van de afgelopen jaren besliste ik om als professional vol te gaan voor mijn passie, nl. huidverjonging en het aanpakken van specifieke huidproblemen. Mijn zoektocht naar oplossingen en de drang om resultaten te boeken hebben geleid tot de ontwikkeling van mijn eigen private label.

SKINCARE THAT WORKS

Dermaline pakt huidveroudering in de totaliteit en alle deelaspecten aan. De basis van elk product en elke behandeling is onze unieke liposomale technologie. We geven onder andere de aandacht aan:

  • Het verminderen en voorkomen van pigmentvlekken
  • Het verzachten van fijne lijntjes en rimpels
  • Het behandelen en voorkomen van verslapping
  • Het herstellen & sterker maken van de huid
  • Het aanpakken van onzuiverhedeen

Dermaline biedt een totaalbehandelconcept waarin resultaat én beleving centraal staan. Het bestaat zowel uit thuisverzorging als professionele behandelingen met liposomale technologie, ingekapselde peels in combinatie met resultaatsgerichte wellbeingtechnieken. De klant kan dus relaxen tijdens elke behandeling terwijl het beste resultaat wordt behaald!

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN MET DERMALINE

Dermaline staat voor een huidverbeteringsconcept, dat wil zeggen dat wij garant staan voor resultaat door elke klant mee te nemen in een behandeltraject. De ‘Dermaline Experience’ bestaat uit een professionele huidanalyse met Safia, skin computing technology, en de ‘Dermaline Signature behandeling’ voor het bepalen van de behandelprioriteiten en de behoeften van de huid.

Het professioneel programma bestaat uit verschillende reinigers, liposomale serums & geliposomeerde peels, maskers en crèmes. Per huidprobleem of -behoefte zijn er behandelprotocols op maat uitgewerkt al dan niet in combinatie met toestellen, in overeenstemming met de technieken die u aanbiedt in uw eigen salon. In de Dermaline protocolmap vindt u daarnaast ook uitgewerkte behandeltrajecten voor 5 of 10 behandelingen incl. thuisverzorging zodat u als Dermaline professional makkelijk en snel het juiste advies aan uw klant kan voorstellen. De synergie van de juiste thuisverzorging en de correcte behandelprotocols zorgt ervoor dat het huidbeeld van de Dermaline klant zichtbaar verbetert.

Als professional kies je voor het Dermaline concept omdat je ervan overtuigd bent dat het niet nodig is om agressie op de huid toe te passen om de beste resultaten te behalen. De liposomale inkapseling van de chemische peelings laten toe om zonder irritatie van het huidoppervlak huidverbeterende ingrediënten tot in de (epi-)dermis te brengen. De combinatie met reinigers, crèmes en serums die volgens dezelfde principes werden ontwikkeld, zorgen voor verbluffende resultaten.

Door onze jarenlange ervaring op vlak van huidverbetering weten we dat klanten die zichtbare verandering belangrijk vinden, ook liefst ‘goed gevoel’ gekoppeld zien in de behandelroutine. Elk Dermaline protocol werd daarom inclusief huidverbeterende grepen ontwikkeld om enerzijds het doel van de behandeling te ondersteunen en anderzijds de ‘touch of wellbeing’ te bieden die elke klant verdient.

ONS ENGAGEMENT

• Eerlijk & correcte samenwerking
• Persoonlijke opvolging
• Professionele huidanalyse
• Resultaatgerichte ‘Wellbeing’ technieken
• Uniek concept voor thuis & in de cabine
• Interessante marges en commissies
• Faire verdienste voor elke Dermaline professional

JOIN THE DERMALINE COMMUNITY

Gepassioneerd door huidverjonging en -verbetering en op zoek naar een nieuwe uitdaging ?
Is het Dermaline behandelconcept waar jij naar op zoek bent? Word Dermaline Professional!
Instappen in het Dermaline concept kan volgens jouw eigen behoefte, je bepaalt zelf jouw eigen engagement! Nieuwsgierig geworden? Contacteer ons nu en boek jouw eigen Dermaline Experience!

Meer informatie

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged