Terug naar overzicht

Ballancer®606

Lymfedrainage & lichaamsmassage ter ondersteuning van elke medisch-esthetische behandeling

Wat is het?
Het BALLANCER® 606 systeem is een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage ter ondersteuning van medisch-esthetische behandelingen.

BALLANCER® 606 heeft onderstaande effecten op de systemen van het menselijk lichaam: het verbetert de bloedcurculatie, ontspant abdominals spieren, verbetert de lymfestroom, masseert de spieren en zorgt voor betere aanvoer van zuurstofrijk bloed in de huid.

Hoe werkt het?

Een pak bestaande uit 24 druk compartimenten om - ofwel het onderlichaam (Ballancer® broek) – van de voeten, tenen tot net onder het diafragma, of het bovenlichaam (Ballancer vest) – van de handen tot net onder het diafragma, inclusief borstkas, schouders en rug – te behandelen door middel van overlappende peristaltische bewegingen.

Het resultaat voor uw patiënten:
Figuurcorrectie, voorkomen en verminderen van cellulite en lichte spataderen, strakkere huid, stressvermindering, verlichten van zware benen en algemene ontgifting van het lichaam. De Ballancer®606 is een behandeling op zich én kan complementair worden ingezet om de resultaten van andere technieken nog te verbeteren.

Bezoek de website van Ballancer®606

© Jovilux - 2024 | Website by Debugged