Terug naar overzicht

Venus Versa

Een veelzijdig behandelplatform

Wat is het?
Venus Versa is een totaal behandelplatform met verschillende technieken:

  • MP² technologie (Multipolaire RadioFrequentie) en PEMF (Electromagnetische pulsen) voor gelaat en lichaam
  • NanoFractional RadioFrequentie
  • IPL Lichtflitstechnologie voor permanente ontharing (2 normale behandelkoppen en 2 XL behandelkoppen): HR 650 & HR 690
  • IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van pigment, vasculaire lesies, anti-ageing,… (2 behandelkoppen): SR 515 & SR 580
  • IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van Acné (AC Dual Applicator) die rood en blauw licht combineert

Venus Versa is het totaalpakket van Venus Concept technologieën die de gebruiker, door het add-on systeem, toelaat om ofwel met alle technieken ineens te starten ofwel stap per stap op te bouwen.

Hoe werkt het?
De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-ageing en lifting.

De Electro Magnetische Pulsen stimuleren de collageen-en elastine productie en de aanmaak van nieuwe fibroblasten, een extra voordeel is een verhoogde vascularisatie.

De NanoFractional Radiofrequentie laat toe om door middel van handmatig instelling van ablatie en coagulatie de dode huidcellen van de epidermis te vaporiseren en tegelijkertijd de dermis te stimuleren, zodat de huid er gladder en egaler gaat uitzien.

Door middel van de hoogenergetische IPL lichtflitstechnologie wordt de melanine in ongewenste haren opgewarmd tot ca 70° waardoor de groeicellen van de haren vernietigd worden en de haartjes worden verwijderd.

Voor de behandeling van pigment en vasculaire lesies wordt op een andere frequentie gewerkt met IPL die toelaat om pigment weg te flitsen en vasculaire lesies te coaguleren.

Het IPL systeem van Venus Concept is revolutionair

  1. Door het gepatenteerde SmartpulseTM systeem kan de energie op een precieze en constante manier aan het gekozen doel worden geleverd.
  2. Omdat het systeem rekening houdt met de “TRT” Thermal Relaxation Time van het target waardoor er veel minder energie verloren gaat
  3. Omdat het een real-time koelsysteem bevat dat zorgt dat de huid steeds maximaal 5° is
  4. Omdat het de grootste behandelkop op de markt heeft wat samen met de 3Hz behandelsnelheid leidt tot een zeer snel systeem

Het resultaat voor uw patiënten:
Uw klant kan verwachten dat met Venus Versa elke ontevredenheid m.b.t tot zijn/haar huid en lichaam aangepakt kan worden. Van permanente ontharing, tot wegflitsen van pigment en vasculaire lesies over lifting, anti-ageing en het verwijderen van littekens en oneffenheden… Venus Versa kan het allemaal aan en biedt de veiligste en beste behandelresultaten door de mogelijkheid om verschillende technieken met mekaar te combineren.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor huidverbetering, huidverjonging en verstrakking.

Jovilux is exclusief verdeler van Venus Versa in België.

 

Bezoek onze website

© Jovilux - 2023 | Website by Debugged