Terug naar overzicht

Venus Epileve

De diodelaser voor snelle en comfortabele ontharing!

Waarom past Venus Epileve™ in jouw salon?

Venus Epileve is een allesomvattend laserapparaat dat een positieve ROI (Return On Investment) zal genereren is esthetische praktijken die ontharing aanbieden. De unieke technologische kenmerken maken het één van de gemakkelijkst te gebruiken laserontharingsapparaten in de industrie. Behandelingen zijn zeer comfortabel, snel en effectief voor alle huidtypes.

Gebruiksvriendelijk

De applicator is op zo een manier ontworpen dat de operator, rechts- of linkshandig, deze gemakkelijk urenlang kan bedienen met minimaal risico op repetitief letsel door overbelasting of vermoeidheid. De combinatie van de vooropgestelde parameters en het auditieve begeleidingssysteem, dat aangeeft wanneer u de applicator moet bewegen, maken de resultaten voorspelbaarder en consistent. Verder is de Venus Epileve een tafelmodel, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is op een standaard roltafel voor verhoogde mobiliteit en efficiëntie.

Snelle en comfortabele behandelingen

Venus Epileve heeft twee verschillende gebruiksmodes: PULSE modus levert hoge energie met een lagere herhalingsfrequentie. SLIDE modus levert een hoge herhalingsfrequentie van pulsen, waardoor er een hoge gemiddelde energie wordt bereikt terwijl de operator vlot en continu over het behandelingsgebied glijdt. Beide gebruiksmodi zorgen voor een veilige, comfortabele, effectieve en zeer efficiënte behandelingen.
Ons innovatief real-time koelingssysteem meet de huidtemperatuur vaak voor ongeëvenaarde veiligheid en comfort van de klant. Door deze contactkoeling, blijft de temperatuur constant gedurende de behandeling voor een veilige en comfortabele behandelervaring van de klant. Dit zal resulteren in een grotere tevredenheid en vraag voor vervolgbehandelingen. Ook is er geen downtime, wat op zijn beurt de productiviteit van uw salon zal verhogen.

IoT technology

Internet of Things is de nieuwste technologie om bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Het helpt bij het optimaliseren van behandelprotocollen tot klantenresultaten en -tevredenheid. IoT levert informatie om de behandelefficiëntie te maximaliseren voor de beste ROI. Het zorgt er ook voor dat uw apparaat optimaal blijft functioneren.

Bezoek de Venus Concept site

© Jovilux - 2022 | Website by Debugged