Terug naar overzicht

Sterex

Combinatietherapie met diathermie en galvanisme

Wat is het?
Sterex Blend is een toestel dat galvanische stroom, diathermie en een combinatie van beiden aanbiedt. Het wordt ingezet voor electrische naaldepilatie (nuttig voor bv.grijze haren die niet met IPL behandeld kunnen worden) en voor huidproblemen, zoals spider naevi, cambell de Morgan, couperose, steelwratjes… die door middel van coagulatie behandeld kunnen worden.

Hoe werkt het?
De Blendtechniek laat toe om diathermie en galvanische stroom op een veilige manier met mekaar te mengen zodat elke patiënt zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling. Het voordeel van dit toestel is dat de instellingen van het toestel kunnen aangepast worden om het comfort van de patiënt te verhogen en toch een goed resultaat te behalen.

Voor naaldepilatie wordt een tweedelige Sterex naald ingebracht in de haarschacht waarna de Blendstroom (gecombineerde stroom) wordt toegepast tot er verloging optreedt en het haartje vanzelf loslaat.

Voor coagulatie van bv spider naevi wordt met de tweedelige Sterex Blend naald ‘getikt’ tegen de verwijde haarvaatjes die door de hitte van de stroom worden dichtgeschroeid. Afhankelijk van de grootte van de vaatjes, moet er meerdere malen ‘getikt’ worden.

Het resultaat voor uw patiënten:
Permanent verwijderde haren. Een egale huid zonder vlekjes, adertjes of wratjes.

Wenst u meer informatie? Maak nu een afspraak!

© Jovilux - 2024 | Website by Debugged