Terug naar overzicht

Skin Analyser

Bij Jovilux geloven we dat een betere huid start met het juiste advies. De Jovilux Skin Analyser maakt snel en objectief de juiste analyse van het huidtype van uw klant. Daarnaast geeft hij ook het juiste advies over verzorging en reikt hij de beste producten aan voor een mooie, gezonde huid.

Een eenvoudig startscherm geeft u de keuze tussen een uitgebreide beauty school of een korte flitsanalyse, afhankelijk van wat u precies met de diagnose wenst te bereiken. Een uitgebreide analyse laat u toe om de huid van uw klant op te volgen en de evolutie te zien. Een korte analyse is voldoende om de juiste verzorgingsproducten op maat van de klant te adviseren.

Dankzij een gepersonaliseerde klantenfiche worden alle info en het beeldmateriaal van de tests opgeslagen, zodat u op elk moment de conditie van de huid van de klant kan volgen of kan zien welke producten reeds werden geadviseerd.

De Jovilux Skin Analyser is een toestel waarin 30 jaar ervaring in verkoop en cosmetica werd gebundeld, waardoor het toelaat aan elke gebruiker om onmiddellijk op niveau producten te adviseren en resultaten op te volgen.

Bezoek de website van de Skin Analyser

© Jovilux - 2019 | Website by Debugged